Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 19 Nis 2026 00:15

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 368  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 06 Eki 2009 23:32 

capello yazdı:
Fantom Nakliyat'ın araçlarının Nilüfer'den çıktığı ve yatmakta olduğu söyleniyor.Yeni durak neresi olabilir mesela Metro?

xerth yazdı:
Bizim üyeler nasıl olur da bunu gözden kaçırdı diye düşünmekteydim yaklaşık 1 haftadır.Tebrik ederim capello dikkatinden ötürü.
Fantom Nakliyat araçlarını Nilüfer'den çekmedi,Fantom sektörden tamamen çekildi.Otobüsler tek tek Nilüfer Turizm'in öz malı olmakta.Sürprizler pek yakında...

Pazar günü Denizli'de Nilüfer'in sabit çalışan Tourliner'larının yerine Nilüfer'in özmal aracı olan 16 KN 495 plakalı Travego 17'sinin gelmesi üzerine Fantom Nakliyat'ta çalışan şöför abilerime telefon açtım.Bana verdikleri cevap şuan araçların bazı sorunlardan dolayı yattığı ve sorunun çözülmeye yakın olduğunu söyledi.Ve ertesi günkü telefon görüşmemde ise sorunun çözüme kavuştuğu ve seferlere yeniden başlandığıdır.Bazı araçların Antalya'da ki park alanında yatması kadar normal birşey yok.Çünkü sezonun kapanmasıyla birlikte bazı ölü sıraların iptal olmasıyla araçlar boşa çıkmıştır.İlerleyen zamanlarda en güncel haberleri ilgili başlığımızda sizlere ileteceğim.İyi akşamlar. ;)

Sabit çalışan Tourliner'ın yerine gelen Travego 17. ;)

Nilüfer
16 KN 495

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 06 Eki 2009 23:43 

Furkan SARIHAN yazdı:
-Enes- yazdı:
38 VK 717 -Kent Turizm
Resim

Arkadaşlar size bu araçla ilgili ufak bir bilgi sunayım.Aracın muavininden aldığımız bilgiye göre bu araçta kulaklık sistemi mevcutmuş.Fakat yolcular bunları çaldıkları için sökmek zorunda kalmışlar.İlginç :D

Aracı Antalya'da Savaş kardeşimle birlikte incelemiştik.Aracın aynalarının fabrika çıkışlı olması ilgimi çekmişti.Çünkü DST Denizli Turizm'e son gelen iki Diamond'ta (64 DS 021-510) eski aynalardan mevcut.Biliyorsunuz Diamond'ların en sorunlu bölgesi aynaları.Bunu ilgili başlığımızın ilk sayfalarında açıklamıştım.Aracın muavini bizede kulaklık mevzusunu aktarmış ve bizde garipsemiştik. :D :lol:

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 07 Eki 2009 22:22 
Sezer Öztürk yazdı:
Furkan SARIHAN yazdı:
-Enes- yazdı:
38 VK 717 -Kent Turizm
Resim

Arkadaşlar size bu araçla ilgili ufak bir bilgi sunayım.Aracın muavininden aldığımız bilgiye göre bu araçta kulaklık sistemi mevcutmuş.Fakat yolcular bunları çaldıkları için sökmek zorunda kalmışlar.İlginç :D

Aracı Antalya'da Savaş kardeşimle birlikte incelemiştik.Aracın aynalarının fabrika çıkışlı olması ilgimi çekmişti.Çünkü DST Denizli Turizm'e son gelen iki Diamond'ta (64 DS 021-510) eski aynalardan mevcut.Biliyorsunuz Diamond'ların en sorunlu bölgesi aynaları.Bunu ilgili başlığımızın ilk sayfalarında açıklamıştım.Aracın muavini bizede kulaklık mevzusunu aktarmış ve bizde garipsemiştik. :D :lol:

Evet Nası Oluyoda Kulakları Çalıyorlar Muavin Abimiz Şöyleyince Şaşırmışdım 38 LE 010 'unda Televizyonu Kırmış Yolcunun Teki :lol:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 08 Eki 2009 18:41 

Aksaray'da ki 2005 Model altı 403 ler Aksaray Metro Yazmıştır....

Aksaray firmaları ise Filo Yenilemeye gidiyor....

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 10 Eki 2009 16:50 
arkadaşlar çanakkale-istanbul yolculuğumu truva turizm ile yaptım ve araç travego 15 idi araçta koltuk arkası televizyon sistemi vardı ve duyduğuma göre tüm otobüslere takılacakmış gerçekten çok güzel

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 10 Eki 2009 19:46 
Merhaba arkadaÅŸlar
Nilüfer Turizmdeki Neoplan Starliner tourliner ve cityliner lar evimin hemen az ilerisinde eski bir un fabrikasının bahçesinde yatıyor yaklaşık olarak 10 civarı bir otobüs var.
Eğer daha fazla ise diğer otobüsler başka yerlerdedir onu tam bilmiyorum ama araçlar günlerdir yatıyor.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 10 Eki 2009 21:46 
Site Yöneticisi

Bugün Esenler'de 10 Numara yağın yasaklandığına dair asılmış bir tabela çektim.Sonunda yasaklandığı için bu işte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. ;) Yazıktır yani.O kadar para verip milyarlık araçlar alıyorsun,mazottan kaçıyorsun.Pek bir mantığı olduğunu düşünmüyorum.

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 10 Eki 2009 22:29 

İyi akşamlar arkadaşlar, Nilüferin antalya yolundaki seferlerini azaltması sezondan ziyade tutmayan hattın sonucudur. Ağustos ve eylül aylarında izmir - antalya seyahatlerim sırasında en iyi aracın yarım, geri kalanlarında 10 kişiden fazla olmadığının bizzat şahidiyim normal olarak bu iş daha fazla gitmedi. Bu söylediklerim 1-2 sefer için geçerli olarak algılanmasın antalyada işlerim dolayısıyla 1 hafta garaj civarındaydım çeşitli defalar (hafta içi-hafta sonu) araçların durumunu dikkatle gözleme fırsatım oldu bu araçların pamuktaki hallerini çok daha iyi bilen biri olarak üzüldüm açıkçası. Seferler ilk başladığında günde 6-7 sefer olan izmir-antalya sayısı (ki o zamanda kendine rakip olarak seçtiği pamuk paket giderken nilüfer en iyi yarım araba gidiyordu) 2'ye inmiş durumda o araçlarda antalya-manavgat-alanya olarak devam ediyor yani son durak antalya yapan aracı bulunmuyor. Pamukkale, Kamil koç ve Denizli Turizm karşısında işlerinin çok zor olduğu aşikardı fakat 3 aylık dönem bile bu hattın olmayacağını gösterdi diye düşünüyorum. Sefer azaltma olayı istanbudan ve ankaradan çıkan araçlardada geçerlidir. Kamil koçun sahillere 2 sene önce yapmış olduğu bi çıkarma vardı, buna benzer tekrar bi deneme olurmu yada mevcut hatlarda kapatılırmı zaman içerisinde göreceğiz.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 10 Eki 2009 23:23 

Nilüfer'in İzmir-Antalya seferlerine başladıktan bir süre sonra İzmir'de beklenen yolcu potansiyeline ulaşamaması Nilüfer'i bir arayış içerisine itti.Bu çözümünde Denizli'yi ara durak olarak kullanmaktı(Denizli'ye girme nedenleri:peron yapmak,yolcu almak vb.nedenler...).Nilüfer'in Denizli'ye gireceği dillerde dolaşmaya başlamıştı ki bir süre sonra Denizli garajında Nilüfer yazıları yazıldı.Birkaç gün sonra sefer bitiminde gördüm ki Nilüfer yazıları sökülmüştü. :( Üç farklı duyguyuda aynı anda yaşamıştım.(Şok,üzüntü,sevinç :shock: :( :D ) Orada anlamıştım Nilüfer'de birşeylerin ters gittiğini...Araçların yeni olmasına rağmen beklenen doluluk oranına ulaşamadığını gözlemlerimde farkettim. Nilüfer bu hatta başlarken ilk yola çıktığı zamanki kurumsallaşmamış yapıyı düşünmüş olabilir fakat bu yolda yılların firmaları o halkla özdeşleştiği için iyide olsa kötüde olsa tercih sürekli kendi firmalarından yana olmuştur.

Nilüfer'in durumu iç açıcı değildi ama hat yeni millet alışır gibi beklentilerle bir umut demekten geri kalmıyordum.Neyse lafı fazla uzatmadan bugünkü ayrıntıyı sizlere sunayım.Antalya'ya sabit çalışan Starliner'ın Ankara-İstanbul hattında çalışması ve Antalya'ya Nilüfer'in özmal araçları olan Travego 17'lerin gitmesi ilginç...

16 FN 521 - Nilüfer Turizm

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 11 Eki 2009 02:23 

Arka cama dikkat Karadeveci :o . Metro - Karadeveci ortaklığı sanırım Ankara yolunada girdi. Artık Karadeveci Metro sayesinde Ankara yoluna mı girdi yoksa Metro mu Karadeveci'yi Ankara yoluna soktu muamma... :lol:

35 DU 078 - Karadeveci Metro

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 368  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: