Nilüfer'in İzmir-Antalya seferlerine başladıktan bir süre sonra İzmir'de beklenen yolcu potansiyeline ulaşamaması Nilüfer'i bir arayış içerisine itti.Bu çözümünde Denizli'yi ara durak olarak kullanmaktı(Denizli'ye girme nedenleri:peron yapmak,yolcu almak vb.nedenler...).Nilüfer'in Denizli'ye gireceği dillerde dolaşmaya başlamıştı ki bir süre sonra Denizli garajında Nilüfer yazıları yazıldı.Birkaç gün sonra sefer bitiminde gördüm ki Nilüfer yazıları sökülmüştü.

Üç farklı duyguyuda aynı anda yaşamıştım.(Şok,üzüntü,sevinç

) Orada anlamıştım Nilüfer'de birşeylerin ters gittiğini...Araçların yeni olmasına rağmen beklenen doluluk oranına ulaşamadığını gözlemlerimde farkettim. Nilüfer bu hatta başlarken ilk yola çıktığı zamanki kurumsallaşmamış yapıyı düşünmüş olabilir fakat bu yolda yılların firmaları o halkla özdeşleştiği için iyide olsa kötüde olsa tercih sürekli kendi firmalarından yana olmuştur.
Nilüfer'in durumu iç açıcı değildi ama hat yeni millet alışır gibi beklentilerle bir umut demekten geri kalmıyordum.Neyse lafı fazla uzatmadan bugünkü ayrıntıyı sizlere sunayım.Antalya'ya sabit çalışan Starliner'ın Ankara-İstanbul hattında çalışması ve Antalya'ya Nilüfer'in özmal araçları olan Travego 17'lerin gitmesi ilginç...
16 FN 521 - Nilüfer Turizm