mert01 yazdı:
Ömer Can Yücesoy yazdı:
mert01 yazdı:
Beyler size bir konuyu sormak istiyorum Adana firmalarında Yeni Adana Seyahatin dışında neden diğer firmalarda filo yenileme çalışması yok.Yani Lider Adana ve Lüks Adanadan hiç teslimat haberi almıyorumda okumuyorumda.Lüks Adana tekrar kurulalı çok olmadı ama varlığıyla yokluğu bir yani.Bilgisi olan arkadaşlar açıklarsa sevinirim

Bende Bunu sormaktayım son zamanlarda bu firmalar ortalıkta yok gibi
ama en son Lüks Adananın Diamond aldığını biliyorum
:cry: Diamond alalı 2 yıl oldu ama artık o Diamondlarda görünmüyor ne yollarda ne otogarda.403 leri elinden çıkardığı için sevinmiştim gelişiyorlar diye ama Ankara seferinde kaç kez 403'e denk geldim.403'ü kötüleme anlamında değil ama Adanaya giren diğer şehirlerin firmaları özellikle Hatay-Gaziantep-Ş.Urfa firmalarının çoğu son model Travego ve Starliner kullanmakta.Adana halkıda doğal olarak bu şehirlerin firmalarına yönelmekte.Bir Adanalı olarak keşke kaliteli olsalarda kendi şehir firmamızı tercih etsek...
Lüks Adana Temsa Bayi Aziz Otomotiv tarafından işletilmesin bu yana 12 diamond ile büyük sükse yapmış,araçları aynı renk ve kuşakla donatarak kurumsallaşma yolunda önemli adım atmıştı.Ancak görülüyor ki,pratikte bu çok da kolay gerçekleşmiyor.
Hatay-Antep-Urfa firmaları için Adana ara bir durak olduğu için Adana'nın yerel firmalarından daha uygun fiyata bilet kesebiliyorlar.Bu da yerel firmaların işini zorlaştırıyor.