Ahmet Ayan yazdı:
cihanguldiken yazdı:
34 YILDIZLAR 544 - Öz Huzur

34 ZD 8099 SİVAS ÖZ HUZUR 09 Ekim 2010
Araç Bilgileri
Plaka No 34ZD8099
Marka SETRA
Model 2006
Sahiplik Belge Tarihi 10/03/2006
Tescil Birimi FATİH Renk 1 YEŞİL Yukarıdaki aracın ilk plakası 34 YILDIZLAR 544 olup plakası 34 ZD 8099 olarak değişmiştir.Yalnız her nedense sahip belge tarihi değişmemiş, bu da işin ilginç bir yanı doğrusu
Aracın plakası uzun zamandır böyle , hatta şöyle göstereyim. Mehmet Adiyan'ın fotoğrafında plakaya dikkat ederseniz görebilirsiniz..
Bunu ilk gördüğümde bende şaşırdım bildiğim kadarı ile 2 tane 415 var biri kırmızı(artık beyaz) biride yeşil..
Ayrıca araçlar İzmir yolcusunun arabada wifi yok tv yok gibi istekleri üzerine böyle bir yola gidilmiş olabilir, ki bir süredir böyle şikayetler isteklerin olduğunu biliyordum..
Ayrıca İzmir yolcuların Setralar eskidi gibi şikayetleri üzerinede yapılmış olabilir bu boyama ve plaka işlemi.
Diğer Setranın renk olayında ise yeni araç olarak tanıtım sanırım..Huzur bunu fazlası ile yapıyor. Gerek 2+1 aracı tanıtması gerek bazı araçlarını yenileyip aracımı daha yepyeni demeleri , ve bunu çok güzel kullanıyorlar ..Bunun adını ben koyamadım laf cambazlığımı , insanları kandırmaya çalışmakmı.
Mehmet Adiyan yazdı: