Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 05 Haz 2026 17:14

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3689 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 369  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 01 Nis 2011 13:52 

Sercan Oktay yazdı:
Sektörün,yollarımızın ve Çorum'un yeni firması Çorum Seyahat.Hayırlı uğurlu olsun.Detaylar yakında. :)

Resim

Resim

Üstadım Çorum-Sungurlu tarafında kuşaksız halde bir kaç tane Man Fortuna görmüştüm. Araçla geçtiğim için çekme imkanım olmadı ancak bunların bu firmaya ait olabileceğini düşünüyorum...

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 01 Nis 2011 14:16 
Sait İçfındık yazdı:
Sercan Oktay yazdı:
Sektörün,yollarımızın ve Çorum'un yeni firması Çorum Seyahat.Hayırlı uğurlu olsun.Detaylar yakında. :)

Resim

Resim

Üstadım Çorum-Sungurlu tarafında kuşaksız halde bir kaç tane Man Fortuna görmüştüm. Araçla geçtiğim için çekme imkanım olmadı ancak bunların bu firmaya ait olabileceğini düşünüyorum...

Firmanın Man Fortuna araçlarından 19 xx plakalı aracı tarafımca görülmüştür.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Nis 2011 15:46 
Türkiye'de bir çok firmanın tercih ettiği ENTTEK Televizyon Markası 15 Mart 2011 Tarihiyle USB , Film İleri-Geri alma , Müzik-Film Seçimi özellikli televizyonlar ENTTEK Türkiye Distrübitörü E.T.M.S. Elektronik aracılığıyla piyasaya sunmuştur.Bu sistem ilk olarak E.T.M.S. Elektronik ile anlaşan Öz Elbistan Seyahat Firmasının araçlarına uygulanmıştır.Ayrıca Bilgisayar sistemli ENTTEK Marka televizyonların demo sürümü geçen ay itibariyle ülkemize gelmiştir.E.T.M.S. Elektronik Bursa Merkez ve Ankara Şubesi tarafından sipariş edilen bilgisayarlı televizyonlar Mayıs ayı itibariyle Türkiye'de olacaktır .

Bilginize.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Nis 2011 19:29 
Çanakkale Truva Turizm 1 TL kampanyası 1 Nisan şakası değil :) :)

bildiğiniz üzere metro ile aralarında geçen yazdan bu yana rekabet vaardı ve Metro 25 tl Truva 30 tl kesiyordu şimdi Truva 1 tl 'ye düşürmüş insanın gezesi geliyor :)) kaç lira olursa olsun memleket firması bi başka :))

haberin ayrıntıları burada :
http://www.canakkalehaber.com/haber/457 ... panya.html

daha detaylı bilgi ise şu :
Çanakkale Truva Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Turgay Kılıç'ın açıklaması;

Türkiye genelinde diğer firmaların bugüne kadar gerçekleştiremediği bir ilki gerçekleştiriyoruz. Çanakkale'den ve diğer illerimizinden günde karşılıklı 70 sefer yapmaktayız. Kampanyayla rezervasyon yaptıran ilk 4 kişiyi 1 TL'ye taşıyacağız. Kampanyamız, karşılıklı olarak, Çanakkale-İstanbul-Çanakkale, Yenice-İstanbul-Yenice, Çan-İstanbul-Çan, Biga-İstanbul-Biga, Çanakkale-İzmir-Çanakkale, Yenice-İzmir-Yenice, Çan-İzmir-Çan, Biga-İzmir-Biga ve Çanakkale-Ankara-Çanakkale hatlarında olacaktır.

Tüm ilçelerimizde de kampanyamızı başlatıyoruz. Rekabet ortamında bulunmaktayız ve halkımız bizlere son derece destek olmuştur. Bizler de müşterilerimize destek olmak ve teşekkür etmek adına bu kampanyayı başlatmayı uygun gördük."

Kılıç, bu seferlerde günde 280, bir ay süresince de toplamda 8 bin 680 yolcuyu 1 TL'ye taşıyacaklarını bildirdi.

"1 Nisan Şakası" gibi bir kampanya düzenlediklerini ifade eden Kılıç, "Ama bu şaka değil gerçek ve ciddi bir kampanya" diye konuştu.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2011 12:21 
ARKADASLAR LIDER BATMAN DIYE BIR FIRMA VAR MIYDI.GALIBA SEKTORE BIR FIRMA DAHA KATILMIS.AŞTİ DE TABELASI VARDI.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2011 13:08 
Site Yöneticisi

BOZKURT40 yazdı:
ARKADASLAR LIDER BATMAN DIYE BIR FIRMA VAR MIYDI.GALIBA SEKTORE BIR FIRMA DAHA KATILMIS.AŞTİ DE TABELASI VARDI.

Firma bahsettiğiniz gibi yenidir.Şuanda tam olarak faaliyete başlamamıştır.Detaylar ilerleyen zamanda bu başlık altında paylaşılacaktır. ;)

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2011 15:28 
Site Yöneticisi

Dün (01.04.2011) işim dolayısıyla gittiğim Bahçelievler'de Şerefiye Hisar Turizm yazılı bir O 403 Shd fotoğraflayarak arşivledim.Bildiğim kadarıyla Hisar Turizm Tekirdağ merkezli bir firma ve son dönemlerde,yani 2010 yılından şimdiye görebildiğimiz sadece Tekirdağ-Kumbağ ,Kırklareli'ye sefer yapmasıdır.Daha öncelerde de Samsun bölgesine çalıştığını Sercan Oktay kardeşimden duymuştum.İşin bir başka boyutu da Hisar Turizm'in araçlarının epeydir düzenli olarak çalıştığını görememekteyiz.Hisar Turizm firmasının araçları kiralık olarak mı verildi? .Acaba bu firma bahsettiğimiz Hisar Turizm'den ayrı mı? Yoksa sadece isim benzerliği mi var?(Mesela Lider Turizm ile Yalvaç Lider Turizm gibi.).Bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim.

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2011 15:29 

Sercan Oktay yazdı:
BOZKURT40 yazdı:

Firma bahsettiğiniz gibi yenidir.Şuanda tam olarak faaliyete başlamamıştır.Detaylar ilerleyen zamanda bu başlık altında paylaşılacaktır. ;)

Firmanın biletleri basılmış fotoğrafı burada yalnız firmanın telefonu Batman Yıldızlar Turizmle aynı
Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2011 20:58 
ARKADASLAR BIR YENI FIRMA DAHA MUS MALAZGIRT BULANIK SEYAHAT.ISIM BIRAZ UZUN OLMUS GALIBA:-) :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 03 Nis 2011 05:45 
Ahmet Ayan yazdı:
Dün (01.04.2011) işim dolayısıyla gittiğim Bahçelievler'de Şerefiye Hisar Turizm yazılı bir O 403 Shd fotoğraflayarak arşivledim.Bildiğim kadarıyla Hisar Turizm Tekirdağ merkezli bir firma ve son dönemlerde,yani 2010 yılından şimdiye görebildiğimiz sadece Tekirdağ-Kumbağ ,Kırklareli'ye sefer yapmasıdır.Daha öncelerde de Samsun bölgesine çalıştığını Sercan Oktay kardeşimden duymuştum.İşin bir başka boyutu da Hisar Turizm'in araçlarının epeydir düzenli olarak çalıştığını görememekteyiz.Hisar Turizm firmasının araçları kiralık olarak mı verildi? .Acaba bu firma bahsettiğimiz Hisar Turizm'den ayrı mı? Yoksa sadece isim benzerliği mi var?(Mesela Lider Turizm ile Yalvaç Lider Turizm gibi.).Bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim.

Resim

Araç Daha Önce Sivas Kızıldağ turizmde Çalışmıştır. Hisar turizm İnde SİVAS -ZARA -ŞEREFİYE Kasabasına Yani Benim Köyüme Sırası Vardır. Araç Bazı Günlerde Sıraya Gidiyor. Bilginize. ;)

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3689 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 369  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: