Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 18 Nis 2026 22:32

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 368  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Sektörle İlgili DiÄŸer Haberler
MesajGönderilme zamanı: 16 Tem 2009 23:32 
Sercan Oktay yazdı:
Sizlere sevindirici bir haber vereyim.Dünya çapında yapılan bir araştırma sonucu "Kamil Koç" Dünya'nın en büyük 226. şirketi seçilmiştir. ;)

Türkiye olmasın o. :o

http://www.yenibursa.com/Kamil-Koc-226n ... 18812.html ;)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 Tem 2009 13:36 

Mehmet Adiyan yazdı:
Resim

Bilgisini BAKİ OĞUZ'dan bekliyoruz...

Mehmet aracın fotosunu sanırım 2008 yılında çektin.Araç Jet Turizm den sonra kısa bir süre Elazığlılar'da sabit Antakya-Elazığ çalıştıktan sonra tekrar Jet Turizm filosuna katıldı.Daha sonra ise yaklaşık 6-7 aydır aracı göremiyorum bu yüzdende akıbeti ne oldu bilmiyorum.Ama araç sorgulamada 31 FT 485 plakası 93 model mercedes otomobil olarak görünüyor..Büyük olasılık satıldı diye düsünüyorum..

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 17 Tem 2009 15:29 
bakioguz yazdı:
Mehmet Adiyan yazdı:
Resim

Bilgisini BAKİ OĞUZ'dan bekliyoruz...

Mehmet aracın fotosunu sanırım 2008 yılında çektin.Araç Jet Turizm den sonra kısa bir süre Elazığlılar'da sabit Antakya-Elazığ çalıştıktan sonra tekrar Jet Turizm filosuna katıldı.Daha sonra ise yaklaşık 6-7 aydır aracı göremiyorum bu yüzdende akıbeti ne oldu bilmiyorum.Ama araç sorgulamada 31 FT 485 plakası 93 model mercedes otomobil olarak görünüyor..Büyük olasılık satıldı diye düsünüyorum..

Sene başında Kilise giderken bir daha gördüm...Akıbeti nedir bilinmez ama boyanacağını sanmıyorum..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 Tem 2009 23:39 
Site Yöneticisi

Sercan Oktay yazdı:
Sizlere sevindirici bir haber vereyim.Dünya çapında yapılan bir araştırma sonucu "Kamil Koç" Dünya'nın en büyük 226. şirketi seçilmiştir. ;)

Kusura bakmayın.Verdiğim bilgiyi değiştiriyorum.Dünya çapında Türkiye adına yapılan bir araştırma sonucunda Türkiye'nin en büyük 226.Şirketi olma ünvanını Kamil Koç almıştır.İlk başta dalgınlıkla verdiğim yanlış bilgi sonucuda özür diliyorum. :oops:

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 20 Tem 2009 21:03 
Site Yöneticisi

Nilüfer Turizm Afyonkarahisar da!....

Yarından itibaren Nilüfer Turizm Afyonkarahisar dan Bursa İstanbul Ankara seferlerine başlayacaktır.Yeni Otogar yazıhane no 17 18 olacaktır.Güncel ulaşım ailesi olarak hayırlı olmasını dileriz.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 22 Tem 2009 22:31 
Metro Turizm Kilis Seferlerine KESİN olarak başlamıştır.Şimdilik Kilis sabitli sadece İstanbul'a seferleri vardır.Günde 4 seferleri vardır.Araçlar Metro Turizm'in sitesinde S417 HDH olarak gösteriliyor.Normal bilet fiyatları 70 TL'dir.İnternet fiyatları 60 TL'dir.

Bu haberle ilgili bir yorumum var :65 yıldır bölgedeki rekabetin ezeli şampiyonu Çayırağası bu bölgede onlarca firmayı dağıttı sayılır :D .Bu hevesin de yakında biteceğini düşünüyorum.Hidayet hem az kazançtan hem de firma içi bazı olaylardan dolayı kapandı.Ancak Akpınar kazanamadığı için iflas etti.Hatta Filosundaki 79 AF 779-79 AF 579-34 ZF 9251 plakalı 2001 model O580 Travego'ları Çayırağası Vip Turizm'e sattı.Ayrıca şimdilik normal bilet fiyatı 70 TL ve Çayırağası'nın ise 65 TL.Ayrıca seferlerin başlayacağı ilk günkü fiyasko da ayrı güzel :) .Taklar düzenleme,lokma dağıtma.Otobüslerin gösterilmesi için küçük rampalar vb. Ancak törende gösterecek araç bulamadıkları için gösteriş sönüyor.

En fazla 6-7 yolcu var araçlarda.Metro Turizm'in online bilet sisteminde bunu görebilirsiniz.Fakat "Seçilen İller" arasında Kilis yok.Gaziantep'i seçtiğinizde Kilis seferleri de gözüküyor :)

Herkese Hayırlı Akşamlar Dilerim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2009 12:27 

Resim

Kaynak : Cumhuriyet

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2009 22:42 

DST Denizli Turizm'den yeni bir hat daha...
Uşak merkezli hatlara ilave olarak Uşak-Fethiye seferleriyle yakında hizmetinizde...
Fethiye seferlerinde kullanılacak araçların teslimatı bugün yapılan törenle firma sahiplerine teslim edilmiştir.
Başlangıç noktası Uşak olan araçların ara durakları Çivril ve Denizli'dir.

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2009 00:31 
burock karakus yazdı:
kamil koçun bildiğim şirket travegoları

34 EZ 9292
34 DT ????
16 FN ??? rakamlarını hatırlayamadım

bu bilgileri veren ÅŸakir kardeÅŸime selamlar

34 ez plakalı araçlar şahıstır. aynı kişinin istanbul seyahatte çalışan araçlarıda vardır 34 ez bz plaka tüm araçlar koç ve istanbulda ona aittir.16 fn fantomdan çıkan araçlardır ve 403'ler yerine model yükseltilen şahıs araçlarıdır. şu an için kamil koç filosunda rahat hat çalışan araçlar ile 16 kk dj vb plakalı fortuna ve fortuna megalar haricinde öz mal yoktur. normal düzenli 16 kk plaka fortuna ve megalar fabrikadan kiralama olup sezon bitiminde rahat hat dönüşümü yapılacaktır.ayrıca yakın bir zamanda en eski mega rahat olan kk 202 filodan çıkarılacaktır. bu araca denk gelenler kokpiti bir incelesinler bence

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Tem 2009 10:41 
Erdem ÇIRAK yazdı:
Resim

Bu fotoğrafta AS 74 logosunun üstündede yazdığı gib ÖZBARTIN ile AS 74 büyük ihtimalle BİRLEŞMİŞLERDİR...

Yardımlarından dolayı Efecan'a teşekkür ederim :)

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 368  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: