bakioguz yazdı:
ANAMURLU yazdı:
Mehmet Adiyan yazdı:
1.5 Haftalık bir süreçte aranızda bulunamadım , iş ve tatil bir arada gitti bu arada 07 DA 672 ve 07 DCD 52 plakalı 2010 model 2 adet Temsa SAFİR 2 Çayırağası VİP Filosuna dahil olmuştur.
Araçlar Beyaz Renktir. 22/07/2010 Firmaya giriş tarihleridir. (Antalya Yaz.'ine ait). 46 Kişilik araçlardır Antalya SABİT Olarak çalışacaklardır.
Çayırağası VIP Turizm Adına
Mehmet Öncü Adiyan ®
çayırağası eskiden anamurdan geçerdi.uzun zamandır hiç görmüyorum ama.antalya seferine yaparken anamurdan geçiyor mu?
Yanılmıyorsam bir seneden daha uzun süredir Antalya seferleri Adana-Ereğli-Konya-Manavgat-Antalya şeklinde yapılmakta.
Bu sebeple Anamur'da görememeniz doğal.
Ben Turizm'in 17:30 aracı Anamur'dan geçerken 19:00 aracı Çayırağası gibi Konya üzerinden gider.
Seç'in 17:30 aracı da Anamur'dan geçmekte.
Baki OÄŸuz'un dediÄŸi doÄŸrudur.
Bizim araçlarımız genellikle Travego 17 ve Setra S 417 gibi dingilli araçlar olduğundan dolayı Antalya'ya giderken Mersin Silifke dolaylarındaki dağ yoluna girmiyoruz. Tehlikeli ve araçları çok zorluyor bu yollar. Seç'te genellikle başka seçenek olmadığından dolayı Mecbur Silifke yolunu kullanıyorlar.
Ben Turizm'in araçları zaten kısa olduğundan dolayı Mersin yollarında kolayca ilerleyebiliyorlar.
Yeni Safir 2 'ler sezonluk geldi yakın bir süreçte Mersin-Silifke-Anamur dolaylarından seferler devam edebilir.
Böyle bir değişiklik olduğunda emin olunuz ki haberiniz olur.
Saygılar
Çayırağası VIP adına
Mehmet Öncü ADİYAN ®