Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 19 Nis 2026 04:30

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 5020 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 502  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Otobüs Teslimat Haberleri
MesajGönderilme zamanı: 19 AÄŸu 2010 23:19 
Site Yöneticisi

Kanberoğlu'nda faaliyet göstermeye başlayan 67 NC 007 plakalı 2011 model Temsa Yeni Safir. ;)

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 19 AÄŸu 2010 23:24 
Site Yöneticisi

Sektöre yeni katılan 54 ZV 051 plakalı 2011 model Travego 15. ;) Aracın sahipleri olmadığından ötürü firmasını tv işiyle uğraşan bir ustaya sorduğumda bana verdiği cevap: "Metro galiba!" oldu. :D En yakın zamanda firmasını netleştirmek ve firma yazılı görselini paylaşmak dileğiyle. ;)

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 19 AÄŸu 2010 23:28 
Site Yöneticisi

Yüksek ihtimalle turist taşımacılığında faaliyet gösterecek olan 06 G .... yani,geçici plakalı bir 2011 model Tourismo 15 ;)

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 20 AÄŸu 2010 01:46 
Site Yöneticisi

Sercan Oktay yazdı:
Has Bingöl filosuna katılan 2011 model Travego 15'lerden fotoğraflayabildiğim iki aracı sizlere sunayım. ;)
Resim
Resim

Has Bingöl Turizm filosuna katılan araçlardan 12 AS 188 plakalı 2011 model Travego 15 Shd' nin görselini sizlerle paylaşayım.Araçta firma yazısı yoktu ve Ankara yönüne doğru devam etti.İlginç doğrusu ;)

12 AS 188

Resim

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 20 AÄŸu 2010 20:52 
76 az 434
ığdırlı turizm
2010 model
travego 17
Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 23 AÄŸu 2010 00:03 
Özerler İnci Turizm filosuna bu salı günü 2 adet daha Neoplan Tourliner katılacaktır ;) Araçlar 2011 model olup fabrikadan Paşa Lojistik genel müdürü Emre Özer tarafından teslim alınacaktır.Bilginize.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 23 AÄŸu 2010 08:38 
Sercan Oktay yazdı:
Evet Arkadaşlar "FUAR" başlamadan Fuarı ayağınıza getirdik. :lol: Fuarda yerini alacak olan ve şüphesiz en çok dikkati üzerine çekecek araçlardan 2011 model Setra 417 HDH'yi sizlere sunmak isterim.Sizlerle paylaşmak isterimki araçları sadece 10 dakika ile kaçırdım ve fotoğraflayamadım.Sağolsunlar sitede paylaşmam için Zeynel ağabey ve diğer ustalarım çektiği fotoğrafları benimle paylaştı.Zeynel ağabeyime,Erdem kardeşime ve diğer emeği geçen herkese de teşekkürlerimle.Araçları şahsım olarak fotoğraflayamamış olsamda,internet ortamında ilk olarak sitemizde paylaşılacağından ötürü ayrı bir mutluluk yaşıyorum.İyi seyirler. ;) :P

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Veeee Son nokta. ;)
Fuar araçlarının fotoğraflarını İzmirde görüntüleme fırsatı buldum.Araçları açıklayayım.2011 Beyaz S417 HDH Kuşak yine aynıdır.S 416 GT Siyah renk Alcoa mevcut. Bir diğeri ise mavi tonlarında 417 HDH.Fotoğrafları gün içinde yükleyeceğim.
;)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 23 AÄŸu 2010 09:10 
Ulusoy'un Cityliner teslimatı aralıksız devam ediyor.Son olarak 68 HP 343 plakalı 2011 Cityliner ;)
Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 23 AÄŸu 2010 11:07 
Erdem Çırak yazdı:
Sercan Oktay yazdı:
Evet Arkadaşlar "FUAR" başlamadan Fuarı ayağınıza getirdik. :lol: Fuarda yerini alacak olan ve şüphesiz en çok dikkati üzerine çekecek araçlardan 2011 model Setra 417 HDH'yi sizlere sunmak isterim.Sizlerle paylaşmak isterimki araçları sadece 10 dakika ile kaçırdım ve fotoğraflayamadım.Sağolsunlar sitede paylaşmam için Zeynel ağabey ve diğer ustalarım çektiği fotoğrafları benimle paylaştı.Zeynel ağabeyime,Erdem kardeşime ve diğer emeği geçen herkese de teşekkürlerimle.Araçları şahsım olarak fotoğraflayamamış olsamda,internet ortamında ilk olarak sitemizde paylaşılacağından ötürü ayrı bir mutluluk yaşıyorum.İyi seyirler. ;) :P

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Veeee Son nokta. ;)
Fuar araçlarının fotoğraflarını İzmirde görüntüleme fırsatı buldum.Araçları açıklayayım.2011 Beyaz S417 HDH Kuşak yine aynıdır.S 416 GT Siyah renk Alcoa mevcut. Bir diğeri ise mavi tonlarında 417 HDH.Fotoğrafları gün içinde yükleyeceğim.
;)

Görüntüler bilgi amaçlıdır.Ama yinede sizlerle paylaşmak istedim.Diğer araç ise süpriz. :) ;)
Resim
Resim
Resim
Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 23 AÄŸu 2010 16:23 
Lider Turizm'e 2011 Temsa Safir katılmıştır. ;) Aracın plakası 34 UUN 08'dir.Araçta Tv koltuk uygulaması mevcuttur. ;)

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 5020 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 502  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap: