Güncel Ulaşım

Türkiye'nin Ticari Ulaşım Araçları ile İlgili Haber ve Fotoğraf Arşivi
Zaman: 19 Nis 2026 16:17

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 368  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Sektörle İlgili Haberler ve Yorumlar
MesajGönderilme zamanı: 16 Mar 2012 02:19 

01 TS 285 Temsanın Kamilkoç turizme gönderdiği test aracıdır aracın geçmişine bakarsanız metro turizmdede çalışmıştır araba 2+1 düzene sahip olduğu için. Kamilkoç 10 adet safir 2 almış ve araçlar ankaradaymış tv sistemi ve araçlarda bulunan wc'ler kaldırılmaya çalışılıyormuş.Araçlar izmir bölgeye gelecektir çünkü izmir bölgedeki fortunalar kötü durumdadır (çalıştığım için içini dışını herşeyini biliyorum) tek problem şöforlerin safirleri istememeleri ama buda kamilkoç için sorun olmucağını zannetmiyoru.Saygılar...

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 16 Mar 2012 11:17 

Bu konuda Pamukkale'den şaşmam. Adamların belli bir satndartları var. Peron arabası diye nitelendirilen araçların haricinde fazla araç yok filolarında.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 16 Mar 2012 14:30 

alimyesile katılıyorum sonuna kadar mesela denizlinin kaymağını yiyorlar ama denizli yolcusu neredeyse hiç euro 4 travegodan aşağı arabaya binmiyor pamukkalede çoğunun sıfır yada 2011 olması ayrı konu tabi kesinlikle bu konuda pamukkale takdire şayan yemin ediyorum izmire gelirken kamilin rahatına binmek bile istemiyorum ya sırf 2+1 diye bu rezalet yapılmaz yani

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 18 Mar 2012 13:53 

İDO'dan yeni bir hizmet, 'İDOBÜS'

İDO, İDOBÜS projesiyle İstanbul - İzmir yolculuğunu 23 liradan başlayan fiyatlarla yolu 6 saate indirmeyi planlıyor. 22 Mart’ta ilk seferini yapmayı planlayan İDO, İDOBÜS ile İstanbul'dan Mudanya'ya feribotla, Mudanya'dan yolu otobüsle İzmir'e taşımayı hedefliyor. Mudanya-İzmir arasındaki 334 Km’lik karayolu taşımacılığını Kamil Koç ve Ulusoy’un otobüsleri ile yapılacağı belirtildi.

Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına; İDO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Sezgin, İDO A.Ş’nin ortağı Souter Investments şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı ve İDOBÜS projesinin fikir babası Brian Souter, İDO İş Geliştirme Direktörü Tolga Yardımcı ve İDOBÜS projesinde emeği geçenler katıldı.

Karşılıklı 26 sefer ile yolcular taşınacak

İDOBÜS projesi ile İstanbul-İzmir arasında 13 karşılıklı seferin yapılacağını belirten, İDOBÜS projesinin fikir babası Brian Souter, İzmir’e yolculuk süresini 6 saat 25 dakika gibi kısa bir süreye indirileceğini belirtti. Brian Souter, “İDOBÜS yalnızca İstanbul trafiğini rahatlatmakla kalmayacak aynı zamanda kentteki hava kirliliğini de azaltmaya yardımcı olacak. İDOBÜS’e gösterilen ilgi göz önüne alındığında yolcuların hızlı, ucuz ve rahat yolculuğu sevdiğini söyleyebiliriz. Ayrıca yolculuk boyunca yolcular sınırsız kablosuz internet erişimine ücretsiz olarak ulaşabilecekler. Eğer yolcularımız erken rezervasyon yaparlarsa en ucuza istedikleri yerlere gidebilecekler” şeklinde konuştu.

Taşımaları Ulusoy ve Kamil Koç yapacak

İDO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Sezgin ise İDOBÜS projesi ile yolcuların İstanbul Kabataş’dan İzmir, Manisa, Balıkesir ve Bursa’ya taşınacağını belirtti. Sezgin, “Her saat başı yapılacak seferler ile yolcuları belirlenen merkezlere taşınacak. Sabah saat 06.00’dan gece 24:00 kadar seferlerimiz karşılıklı olarak yapacağız. Mudanya’dan yolcuları Kamil Koç ve Ulusoy şirketleri karayolu ile belirlenen merkezlere taşıyacak. Bu firmalar ile taşıma sözleşmesini 3 yıl olarak imzaladık” ifadelerini kullandı.

Yolda indirme bindirme yapılmayacak

Sadece Bursa, Balıkesir, Manisa ve İzmir otogarlarına yolcu indirecek olan İDOBÜS araçları, ilçelerde yolcu indirme ve bindirmesi yapmayacak. Otogarlarda indirilecek yolcular toplu taşıma araçları ile istedikleri bölgelere ulaşabilecek.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 18 Mar 2012 18:11 
Site Yöneticisi

IDOBUS'un bilgisinin üzerine bende sizlerle fotoğraflarını paylaşayım.IDOBUS sektöre deniz yolu içinde karayolu ulaşımına farklı bir boyut kazandıracak gibi gözüküyor.Gerek başlangıç ve bitiş güzegahları olarak,gerek fiyat,gerekse süre olarak avantaj sağlayacak gibi gözüküyor.Tabi iyi-kötü yönlerini zamanla takip ederek göreceğiz. ;)

Detaylı bilgi için: https://www.idobus.com.tr

Resim

Resim

Not:Fotoğraflar bilgi amaçlıdır.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2012 14:45 
Varan Turizm'de Bektaşlar Devri Kapandi !

Varan Turizm'in kısa bir süre önce Ulusoy'a satilmasindan sonra merak konusu olan Bektaslara ait arabalar bugün itibariyle firmadan ayrılmıştır.Bektaşlar Ankara Parkında toplanan GOLD EDİTİON, 431 DT ve bazi SETRA 417 HDH'lerin yazılari silinmistir.431 DT'ye Bektaşlar yazilmistir.Bakalim GOLD EDİTİON'lar ne olacak ?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2012 07:52 

Kamilkoç Kuşadası yolunda...
Kamilkoç turizm yaklaşık 1 ay sonra karşılıklı olarak İzmir-Kuşadası Kuşadası-İzmir seferlerine başlıyacaktır.Bilginize...

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2012 08:05 

Bugün aldığım bir duyumu sizlerle paylaşmak istedim."Öz İspir Turizm" İstanbul seferleriyle hizmete girecekmiş.İstanbuldan Erzurum-İspir güzergahında çalışacakmış.Yanlış duymadıysamda 05.04.2012 tarihinde seferlere başlayacaklarmış.Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş varsa bizi aydınlatırsa çok sevinirim.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2012 14:12 
arkadaşlar bir sorum olacak ben turizm şanlıurfa astorumu satın aldı ? birde fındıkkale turizm'in bazı araçlarının yanında küçük bir yazıyla denizkale yazıyo acaba firma elmi değiştirdi ? bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2012 17:33 

mert58 yazdı:
arkadaşlar bir sorum olacak ben turizm şanlıurfa astorumu satın aldı ? birde fındıkkale turizm'in bazı araçlarının yanında küçük bir yazıyla denizkale yazıyo acaba firma elmi değiştirdi ? bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim :)

Seray Fındıkkale Turizm el değiştirmedi. Denizkale adı altında yeni Travel şirketi açtı. Denizkale yazan otobüslerimizde bu şirketin araçlarıdır...

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3676 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 368  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: